Ga naar de inhoud
Entertainment

Bruiloft Harry en Meghan gaf Troian Bellisario slapeloze nachten

Troian Bellisario en Patrick J. Adams Beeld © Getty Images

Troian Bellisario (34) was te gast tijdens de bruiloft op 19 mei maar was 'extreem angstig' omdat ze geen idee had wat ze moest aantrekken, blikt de 'Pretty Little Liars'-actrice terug in de Australische 'Daily Telegraph'.

"Ik probeerde te verhullen dat ik vijf maanden zwanger was. Ik was ervan overtuigd dat het zou worden onthuld"

Niet alleen de grootsheid van het huwelijk maakte Troian nerveus. "Ik probeerde te verhullen dat ik vijf maanden zwanger was. Ik was ervan overtuigd dat het zou worden onthuld."

Hoogtepunten bruiloft Prins Harry en Meghan Markle

Krijgen
Lees ook:
Krijgen we eindelijk een Pretty Little Liars-film?

Uiteindelijk koos de actrice voor een ruimvallende jurk en een klein hoedje met gaas, een zogeheten 'fascinator', maar ook daar was ze gestrest over. "Ze zien er belachelijk uit tenzij je in de jaren 30 leeft", vindt ze. "Je kunt er een nemen die net een kunstwerk is, maar ben je dan te ijdel en leg je dan te veel de nadruk op jezelf? Of als je een te kleine fascinator neemt, zeg je dan nee tegen traditie?"

Meghan
Lees ook:
Meghan Markle neemt het op voor privacy van haar vrienden

Troian was samen met haar man Patrick J. Adams, Meghans voormalige Suits-collega, te gast. Een paar maanden na het huwelijk van de Sussexes beviel de actrice van hun eerste kind, dochter Aurora.