Entertainment

Nóg meer onthullingen over Joe Exotic in Tiger King-docu

21 juli 2020 13:51
Beeld © Netflix

Dat Joe Exotic (57) bepaald geen lieverdje is, blijkt wel uit zijn vermeende plan om Carole Baskin (59) om te leggen. Daarvoor zit de dierentuineigenaar nu achter slot en grendel. Maar niet geheel verrassend voor wie 'Tiger King' gekeken heeft, blijkt er wel meer niet helemaal pluis te zijn geweest op zijn tijgerparadijs.

De Tiger King-koorts is inmiddels wat gaan liggen sinds de komst van de Netflix-docuserie een aantal maanden geleden. Niet gek, want een groot deel van de wereld keek de reeks op het hoogtepunt van de corona-lockdown in maart en april. Maar grote kans dat iedereen het straks opnieuw over Tiger King heeft.

Tv-zender Animal Planet legt Joe's fratsen bloot in een nieuwe documentaire: Surviving Joe Exotic. Hierin wordt het dierenwelzijn in zijn zoo onder de loep genomen en uit de trailer kun je al wel opmaken dat het daarmee niet al te best gesteld is.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Tiger King-ster raakt al z'n jonge leeuwen kwijt

Joe zit op dit moment in de bak en heeft de sleutels van zijn G.W. Zoo moeten overdragen aan aartsrivaal Carole Baskin. Daarom moet zijn tijgerparadijs nu ontruimd worden. In de documentaire Surviving Joe Exotic draait het om alle tijgers, leeuwen, kamelen en andere exotische dieren die Joe's capriolen hebben overleefd. De special van Animal Planet is vanaf 25 juli te zien. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Carole Baskin uit Tiger King lanceert game

Toen Netflix Tiger King uitbracht, was de true crime-serie een ware sensatie. Blik in de video hieronder terug op het bizarre verhaal rondom Joe, Carole en hun voortdurende vete. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore