Ga naar de inhoud
Entertainment

The one that I want: Grease prequel gaat er nu echt komen

Grease Beeld © Paramount

Filmstudio Paramount heeft een regisseur gevonden voor de aanstaande prequel van 'Grease'. Brett Haley, bekend van films als 'I’ll See You in My Dreams', 'The Hero' en 'Hearts Beat Loud', gaat de klus klaren. Dat meldt 'Deadline'.

Vorig jaar april werd bekend dat Paramount werkt aan de film, die de titel Summer Lovin' moet krijgen. Dat is een verwijzing naar de eerste woorden van het liedje 'Summer Nights' van de soundtrack van het nog altijd populaire origineel.

John
Lees ook:
John Travolta en Olivia Newton-John houden ultieme Grease-reünie

De film gaat over de zomerromance van Danny en Sandy die het verhaal van de blockbuster uit 1978 in gang zet. In het nummer 'Summer Nights' zingen hoofdrolspelers Olivia Newton-John en John Travolta om beurten over de zomerliefde die hun personages hebben beleefd, waarbij de versie van Sandy een stuk onschuldiger is dan die van Danny.

Vier jaar na Grease kwam er al eens een sequel op de film uit met Michelle Pfeiffer en Maxwell Caulfield in de hoofdrollen. De film betekende de doorbraak voor Michelle, maar haalde bij lange na het succes van de originele film niet.

John
Lees ook:
John Travolta staat stil bij verjaardag overleden zoon