Entertainment

Olivia van EOTB geeft verdrietige relatie-update

20 juli 2020 17:32 Aangepast: 20 juli 2020 17:33
Olivia en Dennis Beeld © Instagram @olivia.talar

Hoe Dennis het voor elkaar kreeg om de playboy van de 'Ex On The Beach'-villa te zijn én tegelijkertijd Olivia aan het lijntje te houden, is nog altijd de vraag. Toch is het nu echt over en uit tussen de twee realityliefjes. Dat maakt Olivia bekend op Instagram.

"Via deze weg wil ik jullie meedelen dat Dennis en ik uit elkaar zijn"

In de villa hield Dennis er meerdere (ex-)vriendinnetjes op na, maar uiteindelijk leek het Olivia niet te deren. Na de opnames nam ze Dennis mee naar huis, ondanks dat hij in het vliegtuig nog even het wc-hokje indook met ex Tessa. En het leek alsof ze toch het sprookjeseinde zouden krijgen waar Olivia misschien zo naar verlangde. Maar nu is het dan tóch voorbij.

Op Instagram deelt ze het verdrietige nieuws. 'Via deze weg wil ik jullie meedelen dat Dennis en ik uit elkaar zijn. Puur om jullie vragen te beantwoorden en om hier niet nog meer vragen over te krijgen', schrijft de realityster.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

EOTB-ster Tessa is eindelijk over Dennis heen en heeft een vriend

Wat de oorzaak van de relatiebreuk is, is niet bekend. Op social media laat Dennis zich in ieder geval niet kennen. Voor liefdesverdriet lijkt hij geen tijd te hebben: hij is veel te druk met zichzelf vermaken in het zonovergoten Chersonissos met Ex On The Beach-oudgedienden. 

Bekijk hieronder hoe wild het laatste seizoen van EOTB eraan toeging.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore