Entertainment

Netflix maakt nieuwe cast Élite seizoen vier bekend

20 juli 2020 17:39
Élite Beeld © Manuel Fernandez-Valdes / Netlfix

Niet alle leerlingen van Las Encinas sloten het derde seizoen af met een diploma op zak, maar wél met genoeg geheimen om een nieuw seizoen van de populaire Spaanse Netflix-serie te vullen. En ze staan er niet alleen voor: een handjevol nieuwe scholieren maakt hun entree in het vierde seizoen van 'Élite'. Netflix stelt ze vandaag alvast aan ons voor.

We wisten al dat Arón Piper (Ander), Georgina Amorós (Cayetana), Itzan Escamilla (Samuel), Omar Ayuso (Omar), Claudia Salas (Rebeka) en Miguel Bernardeau (Gúzman) zeker zouden terugkeren in de populaire serie. En nu zijn ook Pol Granch, Carla Díaz, Manu Rios Fernandez en Martina Cariddi aan de cast toegevoegd.

Miniatuurvoorbeeld
Lees meer:

Yes! Er komt officieel een vierde seizoen van Élite

In de laatste aflevering van seizoen drie zagen we al hoe de groep begon aan het nieuwe schooljaar na een vooruitblik van 'twee maanden later'. De vraag is of Élite de draad vanaf daar oppakt, of gaat werken met flashbacks zoals in de eerdere seizoenen.

Veel is er nog niet bekend over het vierde seizoen, maar na het derde seizoen zijn er nog voldoende vragen die beantwoord kunnen worden. Ook is er nog niet bekendgemaakt wanneer het vierde seizoen wordt uitgezonden. Vanwege het coronavirus kan het wel even duren voordat we van de nieuwe afleveringen kunnen genieten. 

Miniatuurvoorbeeld
Ook leuk:

Bingen maar: seizoen 8 van Suits staat op Netflix

Alle drie de seizoenen van Élite al gezien? Wij hebben de beste series voor je op een rijtje gezet:

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore