Ga naar de inhoud
Entertainment

Olcay Gulsen tikt de 40 aan: 'Voelt helemaal prima'

Beeld © ANP

Veel mensen vinden het misschien een ding: veertig jaar worden. Maar Olcay Gulsen lijkt het absoluut geen ramp te vinden. Sterker nog, ze geniet van de 40!

"Gefeliciteerd"

Op haar Instagram staat Olcay stil bij deze bijzondere mijlpaal. Olcay en haar vriend Ruud de Wild zijn lekker samen op Antibes, in Frankrijk. Ze deelt dan ook een foto van zichzelf waarop ze straalt in een gele jurk. 'Hee, 40 voelt helemaal prima', schrijft ze erbij.

Olcay krijgt talloze felicitaties onder haar bericht. Onder andere van Soundos El Ahmadi, Quinty Trustfull en zusje Dolshe Gulsen. 

Ruud
lees meer:
Ruud de Wild zet jarige vriendin Olcay in het zonnetje

Olcay kreeg voor haar verjaardag nog een hele bijzondere videobooschap, waarin al haar dierbaren, en natuurlijk haar vriend Ruud de Wild, haar feliciteerden met het bereiken van deze mijlpaal. 'Wat voel ik me compleet', zegt een dankbare Olcay.

Onlangs presenteerde Olcay het programma Olcay & Huiselijk Geweld. Hierin vertelde ze onder andere over haar eigen jeugd, met haar vader die een agressor was binnen het gezin. "Mijn leven was een hel", zegt Olcay over haar jeugd. In de video hieronder zie je er meer over.

Olcay Gulsen voor altijd getekend: 'Mijn leven was een hel'

02:30