Ga naar de inhoud
Entertainment

Orlando Bloom en Katy Perry huren detective om hond op te sporen

Beeld © ANP

Mighty, het vermiste hondje van Orlando Bloom (43) en Katy Perry (35), is na een kleine week nog steeds niet gevonden. En dus huurde de acteur een privédetective in om het dier te vinden. Samen gingen de twee op pad om de viervoeter op te sporen, maar vooralsnog zonder succes. Dit meldt 'The Sun'.

"Ik kan me geen enkele periode herinneren waarin ik me zo rot voelde als nu"

Bloom liet op Instagram weten 'gebroken' te zijn en geen oog meer dicht te doen sinds Mighty's vermissing. 'Ik kan me geen enkele periode herinneren waarin ik me zo rot voelde als nu. Ze noemen een hond niet voor niets 'man's best friend'. Het idee dat mijn mannetje alleen en bang is, maakt me gek. Het feit dat ik hem niet heb kunnen beschermen is een regelrechte nachtmerrie,' aldus Orlando.

Orlando
lees meer:
Orlando Bloom en Katy Perry doodongerust om vermist hondje

Hij vervolgt: 'Ik voel me machteloos, net zoals vele anderen die hun geliefden verliezen of niet kunnen zien in deze rare tijden. Geniet daarom alsjeblieft van de tijd die je samen kunt doorbrengen, want het kan zomaar veranderen. De band die ik met Mighty heb is zo bijzonder, dat ik me dat nu pas realiseer. Ik mis hem ontzettend en bid elke dag dat hij veilig terugkeert bij ons.'

Orlando en Katy hebben ook meerdere posters in de buurt opgehangen, waarin ze vragen om hulp van buren. Het stel looft een beloning van 5000 dollar uit voor degene die hen naar Mighty kan leiden.

Gelukkig is er ook nog iets positiefs waar Orlando zich aan vast kan houden. Namelijk de zwangerschap van zijn vriendin Katy. In de video hieronder laat Katy haar gegroeide babybuik zien.

Katy Perry laat gigantische babybuik zien aan Bridget Maasland

02:32