Entertainment

Blogger gaat viral omdat ze 'sprekend' op Jennifer Aniston lijkt

18 juli 2020 16:54 Aangepast: 18 juli 2020 16:54
Beeld © Getty Images

In de jaren 90 was het doel van praktisch iedere vrouw om op Jennifer Aniston (51) te lijken. Dat had alles te maken met haar iconische vertolking van Rachel Green in 'Friends', maar er zijn er nog genoeg mensen die behoorlijk op de actrice lijken. Zo ook een Amerikaanse blogger, die nu het internet over gaat omdat ze sprekend zou lijken op Jennifer.

"Het is een enorm compliment"

Het internet staat vol met plaatjes, filmpjes en memes die viral gaan. Dit keer de beurt aan The Kindred Ginger, een blogger die volgens velen heel erg lijkt op Jennifer Aniston. Caitlin, zoals de dubbelganger heet, werd een internetsensatie nadat haar kapper een foto plaatste op Instagram. 'Wow, is dat Rachel Green?', vroegen zijn volgers zich gezamenlijk af. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Jennifer Aniston maakt statement: 'Dit moet geen discussie zijn'

Ook op Caitlins eigen Instagrampagina stromen de comments binnen. 'Mijn hemel, ik kan het nauwelijks geloven. Je lijkt enorm op Jennifer. Echt prachtig', is slechts een greep uit de vele reacties. Caitlin vindt het 'een zegen', vertelt ze bij Fox News. "Ik vind het leuk dat ik een inspiratie ben en dat mijn volgers er plezier aan hebben", vertelde ze. "Ik vind alleen niet dat ik op Jennifer lijk. Het is een enorm compliment, maar ik zie het niet." 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Jennifer Aniston was helemaal klaar met Friends-personage

Voor Caitlin wordt al haar hele leven vergeleken met de Friends-actrice. "Op de middelbare school kreeg ik ook vaak te horen dat ik op Rachel leek, maar mijn vrienden en familie vinden van niet", vertelt ze. Binnenkort kruipt Jennifer zelf weer in de huid van Rachel, want er komt een heuse Friends-reünie aan. In de video hieronder vertelt Lisa Kudrow, die Phoebe speelde, er alles over. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore