Entertainment

Voetbalclub reageert op komst Damián van der Vaart

18 juli 2020 17:18 Aangepast: 18 juli 2020 17:19
Beeld © Instagram @rafaelvdvaart

Sylvie Meis (42) en Rafael van der Vaart (37) zullen vast enorm trots zijn op hun zoon Damián (14), die binnenkort bij de Deense voetbalclub Ebsjberg gaat spelen. Hoofd van de Academie Niels Erik Søndergaard vertelt aan RTL Boulevard heel blij te zijn met de komst van de jonge sporter.

Met voormalig profvoetballer Rafael als vader heeft Damián de genen in ieder geval meezitten. En dat blijkt ook wel, want de 14-jarige gaat aan de slag bij de Deense club Ebsjberg. Hier heeft zijn vader zijn laatste seizoen als sporter ook doorgebracht. De jongen speelt vanaf augustus bij de Academie, maar krijgt niet betaald als speler. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Zoon Sylvie Meis en Rafael van der Vaart vertrekt naar Denemarken

Niels onthult aan RTL Boulevard dat Damián als amateur heeft getekend bij de voetbalclub. De deal gaat op 1 augustus in en duurt maar liefst een jaar. Vervolgens zal er verder gekeken worden naar zijn toekomst. Damiáns droom is om profvoetballer te worden en dat wordt voor vele spelers van de Academie ook realiteit. Je ziet er alles over in RTL Boulevard om 18.46 uur op RTL4.

Damián zal dus binnenkort verhuizen naar Denemarken, waar zijn vader met zijn stiefmoeder Estavana woont. Tijdens de lockdown konden ze elkaar een tijd niet zien. In de video hieronder vertelt de handbalster hoe zwaar dat was. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore