Entertainment

Rafael van der Vaart adviseert Sylvie: 'Ga niet trouwen'

17 juli 2020 21:25
Beeld © ANP

Voor het eerst sinds de grote showbizz-scheiding zitten Rafael van der Vaart (37) en Sylvie Meis (42) weer aan één tafel met een camera op hun neus. In een exclusief interview met het Duitse 'Bild' kondigen ze niet alleen Damiáns vertrek naar Denemarken aan, maar vertelt Raf doodleuk aan Sylvie dat ze beter niet kan trouwen.

"Dat bedoel ik niet naar haar toe, maar in het algemeen"

Rafael wordt zichtbaar in een ongemakkelijke situatie geplaatst als de interviewster hem vraagt naar het aanstaande huwelijk van zijn ex in Italië. Hoewel La Meis dolgelukkig is met haar kunstenaar Niclas Castello, ziet de oud-profvoetballer het niet zitten dat ze gaat trouwen. "Ga niet trouwen", zegt hij. "Dat bedoel ik niet naar haar toe, maar in het algemeen." 

Raf lijkt er niet meer in te geloven, maar is toch blij dat zijn ex het geluk weer heeft gevonden. "Maar het is positief dat ze weer gaat trouwen en het is een heel leuke man. Ik heb hem nog niet leren kennen (...) maar ik hoop dat ze gelukkig worden."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Zoon Sylvie Meis en Rafael van der Vaart vertrekt naar Denemarken

De komende tijd staan er dus twee grote veranderingen te wachten: Sylvie gaat vanaf september weer als getrouwde vrouw door het leven en Damián emigreert naar Esbjerg. Daar jaagt hij zijn grote droom na om voetballer te worden. Hij krijgt een contract bij de plaatselijke club en hoewel Sylvie in eerste instantie geen voorstander was van deze stap, staat ze inmiddels samen met Rafael achter deze keuze. 

Dit jaar is het 15 jaar geleden dat het sprookjeshuwelijk van het ex-koppel plaatsvond. Bekijk de beelden hieronder nog eens terug. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore