Ga naar de inhoud
Entertainment

Louisa Janssen: 'Ik doe cosmetische ingrepen uit onzekerheid'

Louisa Janssen Beeld © Instagram Louisa Janssen

Louisa Janssen (35) is niet vies van een cosmetisch ingreepje hier en daar. Botox, fillers, liposucties. Niets lijkt de realityster te gek. Haar grote liefde Rowan vindt de ingrepen onnodig, maar inmiddels laat ook hij aan zichzelf sleutelen.

"Ik heb altijd het gevoel dat ik wat mannelijk overkom voor andere mensen"

Louisa is inmiddels dan ook vaste klant bij Dokter Babak, die ervoor zorgt dat Louisa er iedere keer weer nóg beter uitziet. Laatst liet Louisa nog een draadjeslift doen. "Dat is om mijn wangen wat strakker te trekken", vertelt ze aan RTL Boulevard. Eerder onderging de realityster al meerdere andere operaties. "Ik heb negen keer mijn lippen laten opspuiten, drie keer fillers in mijn wangen gedaan", vertelt ze. "En dan nog ongeveer zestien keer botox en ook nog een neuscorrectie." Want die wilde ze graag wat kleiner maken.

Om het vet bij haar buik wat minder te maken, liet Louisa een liposuctie doen. Dat vet is vervolgens niet weggegooid, maar verplaatst naar haar heupen en billen. "Zodat ik wat vrouwelijkere vormen krijg", legt Louisa uit.

2016
lees meer:
2016 vs. 2020: Louisa Janssen toont transformatie

En dat is ook direct waarom Louisa zo vaak op de operatietafel ligt. "Ik doe het, omdat ik best wel onzeker ben over mijn uiterlijk. Ik heb altijd het gevoel dat ik wat mannelijk overkom voor andere mensen. Daarom doe ik die operaties, om mijn uiterlijk wat zachter te maken." En haar omgeving vindt het dapper dat Louisa dit allemaal laat doen. "Ze zeggen ook dat het er allemaal nog redelijk natuurlijk uitziet."

Haar grote liefde Rowan vindt de ingrepen overbodig. "Maar je luistert toch niet naar mij", zegt hij. En toch kruipt ook bij hem het bloed waar het niet gaan kan. "Rowan wil een klein prikje botox tussen z'n wenkbrauwen", vertelt Louisa. "En hij wil nog wat vet weg laten zuigen bij zijn buik." Voor deze behandeling gaat het stel binnenkort weer naar Turkije. "Ik heb mijn volgende behandeling ook al gepland."

 

 

Verjaardag
lees ook:
Verjaardag zoontje Louisa en Rowan groots gevierd

Tweeënhalf jaar geleden kregen Louisa en Rowan het grootste geschenk uit hun leven: Mikai. En met hun kleine jongen gaat het ook heel goed. "Hij rent, hij klimt, hij springt. We genieten met volle teugen van ons jongetje."

En binnenkort is het stel ook weer op televisie te zien, en wel op TLC. Daar hebben de twee een grote rol in het programma Eerste Hulp Bij Poetsen. In deze nieuwe show gaan Louisa en Rowan bij mensen thuis langs om de boel eens even goed schoon te maken. "We hebben altijd reality gedaan, maar dit is leuker om te doen. Nu werken we echt ergens naartoe." Het meest smerige wat het stel tegenkwam waren maden in een koelkast. "Die hebben we toen naar buiten getrokken en daar heb ik de hogedrukspuit opgezet."

Eerste Hulp Bij Poetsen is vanaf 23 juli te zien op TLC.