Entertainment

Peter Heerschop en Viggo Waas bundelen krachten opnieuw

17 juli 2020 08:04 Aangepast: 17 juli 2020 08:59
Beeld © ANP

Cabaretiers Peter Heerschop (59) en Viggo Waas (58) gaan komend seizoen weer samen het theater in. De helft van het gezelschap Niet Uit het Raam speelt vanaf oktober in het hele land de voorstelling De Halve Finale.

In de nieuwe voorstelling zitten Peter en Viggo vlak voor de halve finale van het ‘Wereldkampioenschap Terug- en Vooruitblikken’. Na de afgelopen periode met de coronacrisis en de Black Lives Matters-demontraties delen hun gedachten, angsten en verhalen met elkaar.

Miniatuurvoorbeeld
lees meer:

Viggo Waas werkt aan eerste roman

De twee cabaretiers vormen samen met Joep van Deudekom en Eddie B. Wahr al meer dan dertig jaar de zeer succesvolle cabaretgroep NUHR. Het gezelschap besloot echter in 2018 voor onbepaalde tijd uit elkaar te gaan. Het is de eerste keer sinds hun voorlopige afscheidsvoorstelling Alle 30 NUHR dat Heerschop en Waas weer samen op het toneel staan.

Met hun theatercollectief De Ploeg gaan de cabaretiers in 2021 een nieuwe versie maken van de toneelversie van de Deense filmhit Festen. Voor deze gelegenheid sluiten acteurs Han en Thijs Römer, Genio de Groot, Titus Tiel Groenestege en Stephanie Louwrier zich bij de cabaretiers aan.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore