Entertainment

Bibi deelt vakantiekiekjes waardoor je zelf ook op reis wil

16 juli 2020 18:26 Aangepast: 16 juli 2020 18:32
Bibi Breijman Beeld © Instagram @bibibreijman

Bibi Breijman (29) en haar gezinnetje zijn er even lekker tussenuit en maken de straten van Frankrijk onveilig. De afgelopen dagen bracht de YouTuber door in het pittoreske Parijs en nu zijn ze aangekomen in het zonovergoten Nice. Natuurlijk wordt alles vastgelegd voor de 'gram.

"Fun fun fun with my babies"

Uiteindelijk is het de bedoeling dat Waylon, Bibi en de kleine Teddy in Italië belanden, maar voordat het zover is heeft het drietal eerst nog wat vrije tijd in Frankrijk. Op Instagram is te zien dat ze het in ieder geval goed naar hun zin hebben. 

'Fun fun fun with my babies’, schrijft Bibi bij een snoezige fotoreeks van haar oogappeltje. Ook op de Instagram van papa Waylon prijkt een zonnig vakantiekiekje. Maar Teddy lijkt het niet helemaal naar haar zin te hebben… ‘Ze doet alleen zo stoer omdat haar vader een rockstar is…’, schrijft hij er dan ook met een dikke knipoog bij.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Bibi Breijman neemt ingrijpend besluit om 'hoofd leeg te maken'

Dat Bibi en Waylon nog altijd stapelgek zijn op elkaar wordt duidelijk aan de comment van Waylon. 'De mooiste, de liefste’, schrijft hij onder de foto van zijn twee meisjes. Eerder schreef hij zelfs een eigen nummer voor zijn Bibi.

Miniatuurvoorbeeld
Ook leuk:

Bibi Breijman krijgt bijzonder cadeau van Waylon en dochter

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore