Entertainment

Rens Kroes showt babybuik mét mooie boodschap

16 juli 2020 16:37
Rens Kroes Beeld © ANP

Het gaat Rens Kroes (33) voor de wind. Naast zus van heeft ze als food influencer en 'healthy lifestyle'-blogger inmiddels meerdere kookboeken op haar naam staan. Sinds kort is ze in blijde verwachting en toont ze met trots haar babybuik. Bij dit nieuwste kiekje wil ze iedereen een speciale boodschap meegeven.

"Eigenliefde is voor mij prioriteit nummer één"

Op Rens' Instagram-pagina worden kiekjes van de meest heerlijke gerechten tegenwoordig afgewisseld met foto's van haar babybuik, die ze maar wat graag toont aan haar volgers. Maar deze post heeft ook een diepere boodschap. 'Ik ben opgevoed met het idee dat we allemaal verschillend zijn en dat iedereen zijn eigen, unieke doel op deze aarde heeft en dat we allemaal moeten ontdekken wat dit doel voor onszelf is', schrijft de blondine bij haar foto.

'Vanaf mijn jeugd was ik al op weg naar zelfgenezing (persoonlijke en spirituele ontwikkeling) en leerde ik dat je je energetische, mentale, fysieke en spirituele zelf kunt genezen door gezond eten (powerfood), ademen, bewegen, lezen (ik lees bijvoorbeeld Abraham Hicks-boeken en die van Eckhart Tolle, maar ook The Secret), meditatie, met kristallen en nog veel meer technieken', laat ze weten. 

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

It Takes 2 neemt als eerst afscheid van Rens Kroes

'Ik vond het belangrijk om een ​​basis voor mezelf te creëren voordat ik moeder werd. Eigenliefde was voor mij prioriteit nummer één. Dus deze baby in mijn buik is precies op het juiste moment gekomen. Door de sterke basis die ik heb kunnen bouwen, heb ik nu het gevoel dat ik die basis kan delen. Het is zeker niet zo dat ik me nu altijd geweldig voel en niet meer aan mezelf hoef te werken (Verdorie! Dat werk gaat door!). Maar de basis is er en het stelt me ​​in staat om verder te gaan met een gezin en verder te bouwen.'

Ze sluit haar verhaal vervolgens af met een tip: 'Mijn laatste boek, Rens - My Lifestyle Guide heeft niet enorm veel diepgang, maar als je een begin wilt maken met meer verdieping, is dit een goede start. Het is beschikbaar in alle (online) boekhandels.'

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Rens Kroes deelt foto van prachtige babybump

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore