Ga naar de inhoud
Entertainment

Helen Helmink na 23 jaar terug op set van GTST

Beeld © RTL Boulevard

In 1997 liep soaplegende Brûni Heinke voor het laatst door hotel De Rozenboom. Maar na 23 jaar is Helen Helmink terug in het bekendste hotel van soapdorp Meerdijk…

"Ik moest er vreselijk om lachen soms"

Het had niet veel gescheeld of Brûni had nooit toegestemd om de rol van Helen Helmink over te nemen van Marlous Fluitsma. De actrice vond soap al die jaren geleden maar minderwaardig, maar uiteindelijk won haar nieuwsgierigheid het. "Ik moest er vreselijk om lachen soms: dat ik weer onder de bus werd geduwd", vertelt ze over haar tijd in de serie.

Dit jaar is Goede Tijden, Slechte Tijden alweer 30 jaar te zien op de Nederlandse televisie. Een mooi moment voor Brûni om haar oude collega's weer eens op te zoeken? Het wordt de actrice bijna dagelijks gevraagd, maar in Goede Tijden, Zomer Tijden komt ze met een definitief antwoord. Bekijk snel de video:

Verlaat
Lees ook:
Verlaat Jette 'Laura' van der Meij GTST na 30 jaar-jubileum?

Goede Tijden, Zomer Tijden zal gedurende de zomerstop de fans blijven verrassen door terug te blikken op memorabele momenten én vooruit te kijken naar het nieuwe seizoen. Het programma is iedere vrijdag te zien op RTLBoulevard.nl en bij RTL XL en elke zaterdag te zien bij Videoland.

Everon
Lees ook:
Everon doet boekje open vertrek Inge Schrama uit GTST

In de volgende uitzending van Goede Tijden, Zomer Tijden zijn niemand minder dan Lieke van Lexmond en haar soapzoon Vincent Visser te gast.

Alles van Goede Tijden, Zomer Tijden kun je hier zien.