Entertainment

Connie Witteman zit niet in over mensen uit haar verleden

16 juli 2020 14:47
Connie Witteman Beeld © ANP

Ook vandaag laat Connie Witteman (68) weer een persoonlijke kant van zichzelf zien op haar Instagram-pagina. Zoals we van haar gewend zijn, levert ze een inspirerende spreuk aan. En dat doet ze in combinatie met een wel heel 'gezonde' foto.

"Goedemorgen, scheur met Connie positief de dag door"

Elke dag zorgt Connie ervoor dat het haar trouwe volgers aan niets ontbreekt. Ze kunnen dan ook dagelijks een flinke portie feel good content verwachten. 'Waar het vertrouwen ontbreekt....is een poging om het over de inhoud eens te worden bij voorbaat al tot mislukken gedoemd. Fijne dag en lieve kus', schrijft ze onder het kiekje. Op de foto poseert Connie met een glas water. Met grote letters staat er 'Goodmorning Vitamine C.onnie' geschreven in het plaatje.

'Stress niet over mensen uit je verleden... er is een reden dat ze jouw toekomst niet hebben gehaald', zo stelt de voormalig zangeres bovendien. 

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Connie Witteman brengt positiviteit in de straten van Amsterdam

De blondine is inmiddels een ware Insta-hit met haar ruim 70.000 volgers. Dat het delen van haar persoonlijke boodschappen met haar volgers voor haar heel belangrijk is, steekt ze niet onder stoelen of banken. Afgelopen weekend was haar Instagram-account een ochtend uit de lucht en dat ervoer ze als een groot drama. "Al mijn Insta-vrienden zijn ook echt vrienden, want ik heb met allemaal een lijntje. Het is ontzettend emotioneel allemaal. Ik denk dat ik echt de enige ben die ook ’s morgens, ’s middags en ’s avonds twee uur zit te antwoorden, dus echt zes uur per dag", vertelde ze zondag huilend in Shownieuws.

Anna Nooshin en Monica Geuze hebben er dus een toegewijde concurrent bij op Instagram. De diva vertelt er alles over in de video hieronder.

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Kookvideo’s Connie Witteman zijn een ware hit

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore