Entertainment

Brad Pitt en zoon Maddox hebben 'geen contact meer'

16 juli 2020 14:03
Beeld © Getty Images

Ze leken zolang het perfecte plaatje, maar door de scheiding van Brad Pitt (56) en Angelina Jolie (45) blijkt het toch niet het sprookjeshuwelijk te zijn geweest dat iedereen dacht. En bepaald rooskleuriger wordt het er niet op: de 'Once Upon a Time... In Hollywood'-acteur heeft naar het schijnt al jaren geen contact meer met hun Maddox (18).

"Die relatie is nog altijd niet-bestaand"

Waar de bekoelde band tussen Brad en Angelina wél weer lijkt te ontdooien, valt niet hetzelfde te zeggen voor zijn relatie met zijn oudste zoon, meldt Us Weekly. "Die relatie is nog altijd niet-bestaand", meldt een bron aan het Amerikaanse blad. De twee kregen in 2016 ruzie in een privé-jet, waarna ze elkaar niet meer hebben gezien. Brad zou ook zijn 16-jarige zoon Pax niet meer spreken. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Vriendin van Brad Pitt geeft update over relatiestatus

Brangelina's scheiding is nog altijd niet rond, ook al vroeg de actrice die in 2016 al aan. Het voormalige powerkoppel heeft zes kinderen samen. Angelina adopteerde zoon Maddox en dochter Zahara vóór ze met Brad ging, maar hij adopteerde de twee officieel in 2006. "Hij ziet de kinderen wel, maar alles rondom de scheiding is op een laag pitje gezet door het coronavirus", weet de bron te melden. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Brad Pitt blikt terug op eerste grote filmrol

Tussen Brad en Angelina zou het dus stukken beter gaan. "Het heeft lang geduurd en veel familietherapie gekost om dit punt te bereiken", aldus de ingewijde. "De jongere kinderen verdelen hun tijd tussen hun ouders. Brad vindt het geweldig om ze te zien. Hij lijkt een stuk gelukkiger."

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore