Entertainment

Lil' Kleine uit liefde voor Jaimie: 'Tot de laatste dag samen'

16 juli 2020 08:30 Aangepast: 16 juli 2020 09:36
Beeld © ANP

Een tijdje geleden leek het nog hommeles te zijn tussen Lil' Kleine (25) en zijn verloofde Jaimie Vaes (30). De twee volgden elkaar niet meer op Instagram en in het digitale tijdperk wil dat toch wel íéts zeggen. Als iemand nog twijfels mocht hebben over de gevoelens van Kleine voor Jaimie, neemt hij die nu definitief weg.

"Tot de laatste dag dat ik leef zal ik er voor je zijn"

Op zijn Instagram-account deelt Jorik, zoals Lil' Kleine eigenlijk heet, namelijk een hele lieve tekst waarin hij duidelijk maakt hoe gek hij op Jaimie is. 'Los van alle lange teksten en romantische onzin op insta, wil ik even zeggen dat je m'n maatje bent, m'n vrouw en de beste mama ooit', schrijft Jorik.

Miniatuurvoorbeeld
lees meer:

Lil' Kleine snapt ophef Drank & Drugs nog steeds niet

Vervolgens belooft de rapper nog lang aan de zijde van Jaimie te staan. 'Tot de laatste dag dat ik leef zal ik er voor je zijn en voor je klaar staan. Hou van je, schat.' 

Toen Lil' Kleine en Jaimie elkaar even ontvolgden op Instagram, kreeg hij veelvuldig de vraag waarom dat nou precies was. In de video hieronder legt Jorik uit waarom de twee elkaar even van Instagram hadden verwijderd.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore