Entertainment

André over huwelijk met Monique: 'Moet eerst nog wat goedmaken'

16 juli 2020 08:07 Aangepast: 16 juli 2020 09:36
Beeld © ANP

Weinig relaties hebben zo veel aandacht gekregen als die van André Hazes (26) en Monique Westenberg (43). Na een breuk zijn de twee inmiddels weer een tijdje bij elkaar. Over een huwelijk is voorlopig echter nog geen sprake. André heeft namelijk het gevoel dat hij eerst nog wat goed moet maken.

"Ik zou ook heel graag nog een tweede kindje met haar willen"

Dat vertelt de zanger in Dag Allemaal. Als hem wordt gevraagd naar een eventueel huwelijksaanzoek, is hij heel duidelijk. "Ik sta daar zeker voor open. Ik zou ook heel graag nog een tweede kindje met haar willen."

Maar toch wacht André nog even met het moment waarop hij op zijn knieën gaat. "Ik heb best nog wel wat goed te maken. Ik denk dat ik mezelf eerst wat moet bewijzen", zegt hij. Daarmee doelt André naar alle waarschijnlijkheid voor het feit dat hij Monique korte tijd verliet voor zijn ex Bridget Maasland.

Miniatuurvoorbeeld
lees meer:

Monique en André willen zoontje onherkenbaar in beeld

Hoewel André Monique dus eerder aan de kant schoof, is hij dat nu niet meer van plan. Hij weet zeker dat hij met Monique wil blijven. "Als ik wil trouwen met iemand, is het met haar", zegt hij stellig.

André was tijdens zijn relatie met Bridget zelfs even bang dat Monique er ook met een ander vandoor zou gaan. In de video hieronder vertelt hij er alles over.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore