Entertainment

Khloé Kardashian totaal ander mens door dochter True

16 juli 2020 05:08 Aangepast: 15 oktober 2020 11:57
Beeld © ANP

Khloé Kardashian (36) kijkt sinds ze moeder geworden is van dochter True heel anders naar het leven. Dat liet de realityster weten in een interview met het Amerikaanse programma 'The View'.

"Ik heb het gevoel dat ik nu mijn ritme gevonden heb"

"Ik heb het gevoel dat ik nu mijn ritme gevonden heb, dit is voor mij het 'nieuwe normaal'. Het is heerlijk om af en toe eens op de rem te trappen en alleen maar tijd door te brengen met True. Ik probeer altijd het positieve te zien in alles, en met alle negatieve dingen die de afgelopen maanden op de wereld zijn afgekomen, zijn er gelukkig toch ook nog positieve zaken," aldus Khloé.

Miniatuurvoorbeeld
lees meer:

'Wéér nieuw gezicht' Khloé Kardashian zorgt voor veel ophef

"Ik heb altijd veel geduld gehad met kinderen, maar als je zelf een kind hebt verandert alles. Het heeft me nog meer respect voor mijn moeder Kris gegeven, die vier kinderen moest opvoeden. Ze heeft heel wat moeten doorstaan met ons," grapte de Kardashian-telg.

"True heeft me absoluut een zachter mens gemaakt. Ineens gaat het niet meer om jou, maar alleen nog maar om je kind. Het is een soort liefde die je niet kan voelen als je niet zelf een kind hebt gekregen. Ik ben altijd stapelgek geweest op mijn neefjes en nichtjes, maar de liefde die ik voor True voel overstijgt alles."

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore