Ga naar de inhoud
Entertainment

Dus tóch: One Direction trakteert fans voor 10-jarig jubileum

Beeld © Getty Images

Voel je je al oud? One Direction bestaat alweer bíjna 10 jaar en daarom wil de band hun fans flink in het zonnetje zetten. Harry (26), Louis (28), Niall (26) en Liam (26) geven de diehard-fans op 23 juli een cadeautje.

Na tientallen hits, vijf albums en grootse successen was het wel eventjes mooi voor de jongens van One Direction. Met pijn in het hart namen de fans afscheid van de band, maar de hoop blijft groot dat ze ooit nog terugkeren met z'n allen. Tien jaar geleden vormden ze een band bij X-Factor en dat moment laten ze niet zomaar aan zich voorbijgaan. Voor hun jubileum gaan Harry, Louis, Niall en Liam (en Zayn ook een beetje) trakteren. 

Niall
Lees meer:
Niall Horan geeft duidelijkheid over One Direction-reünie

One Direction komt namelijk met een speciaal pakket aan extraatjes voor hun fans. Op 23 juli zullen ze een website lanceren met exclusieve content van achter de schermen, muziekvideo's die nooit het licht hebben gezien, niet eerder vertoonde tv-optredens en nog veel meer. Bovendien zal de streaming platform-pagina van de band geüpdatet worden voor het 10-jarig jubileum. 

Liam
Lees ook:
Liam Payne: 'We praten over mogelijke One Direction-reünie'

Harry heeft tot nu toe het meeste succes geboekt als solo-artiest. In de video hieronder zie je waarom. 

Harry Styles uitgegroeid tot superster na breuk One Direction

04:57