Ga naar de inhoud
Entertainment

Gallyon van Vessem en Angela de Jong over Linda: 'Klaag niet zo!'

Beeld © ANP

Gallyon van Vessem (51) heeft in 'Veronica Magazine' hard uitgehaald naar Linda de Mol (56). De oud-presentatrice van 'Hart van Nederland', die door Linda's broer John de laan uit werd gestuurd, is van mening dat de televisiekoningin zich wat volwassener moet opstellen richting haar vervangster van 'Oh, Wat Een Jaar!' Chantal Janzen (41).

"Je ging zelf naar je broer, dus niet zeuren"

Het is bij Linda in het verkeerde keelgat geschoten dat uitgerekend Chantal de nieuwe presentatrice van Oh, Wat Een Jaar! is geworden. "Daar vind ik een heleboel van. Het is pijnlijk. Andersom had ik dat niet gedaan", zei Linda daar destijds over. Gallyon vindt dat Linda dat moet laten gaan. "Get a life. Je ging zelf naar je broer, dus niet zeuren. Get over it", zegt Gallyon daarover in Veronica Magazine.

Ook opiniediva Angela de Jong deelt die mening. "Niemand heeft je gedwongen om naar Talpa te gaan, dus klaag niet zo", zegt zij erover.

Dit
lees meer:
Dit vindt Linda van Oh, wat een jaar!-vervanging door Chantal

Angela denkt dat Linda de hete adem van Chantal in haar nek voelt. Ze is ook van mening dat Chantal momenteel iets beter de 'gewone man' in Nederland aanvoelt en ze denkt dat Linda's overstap naar Talpa haar geen goed heeft gedaan. "Talpa heeft toch een poenerig imago."

Chantal reageerde eerder al op de commotie die ontstond rondom Oh, Wat Een Jaar!. Haar reactie zie je in onderstaande video.

Chantal Janzen reageert op commotie rondom Oh, wat een jaar!

00:41