Entertainment

Chrissy Teigen woedend over Epstein-insinuaties

15 juli 2020 03:55 Aangepast: 15 juli 2020 07:31
ANP

Chrissy Teigen (34) is allesbehalve blij met de geruchten dat zij meerdere malen met de overleden zakenman Jeffrey Epstein naar diens privé-eiland Little St. James zou zijn gevlogen. Volgens Teigen zijn dit grove leugens en heeft ze daarom ruim 60.000 tweets van haar Twitter account verwijderd.

"Ik kan die bullshit van jullie idioten niet meer aan"

Een volger van Teigen merkte op 'dat ze wel erg enthousiast aan het deleten was'; iets wat het model in het verkeerde keelgat schoot. 'Ik heb zojuist 60.000 tweets verwijderd, omdat ik helemaal klaar ben dit gezeik. Ik kan die bullshit van jullie idioten niet meer aan. Daarbij maak ik me zorgen om mijn familie. Er worden filmpjes uit het verleden opgerakeld, waarin ik over kinderen spreek. Wat sommige mensen doet denken dat ik iets te maken heb met de Jeffrey Epstein zaak. Dit is gewoon ziek, ronduit ziek', aldus Chrissy.

Miniatuurvoorbeeld
lees meer:

Chrissy Teigen zegt borstimplantaten nu écht vaarwel

Toen een volger zich afvroeg waarom Chrissy zo in de verdediging schoot, antwoordde het model: 'Hier snap ik echt niks van. Dus omdat ik mezelf verdedig, zou ik schuldig zijn aan 'vieze' zaakjes? Ik neem aan dat je begrijpt dat je me hiermee voor pedofiel uitmaakt, toch?'

Teigens naam is nooit terug gevonden op de passagierslijst van de 'Lolita Express', de naam die werd gegeven aan het privévliegtuig van Jeffrey Epstein als hij afreisde naar de villa op zijn privé eiland.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore