Entertainment

Xelly Cabau herpakt zichzelf nadat ze 'als een gek heeft gegeten'

14 juli 2020 20:49
Xelly Cabau Beeld © ANP

Xelly Cabau heeft zich de afgelopen weken tegoed gedaan aan alles waar ze maar zin in had. Taart, koekjes en snoep; elk pondje ging door het mondje. Maar daar komt nu een einde aan: de visagiste gaat weer op dieet. 

"Zakken M&M’s, red velvet taart, koekjes, snoepjes, elke avond en ook niet weinig"

Al is 'dieet' misschien een groot woord. Volgens Xelly gaat ze vooral weer even wat bewuster leven. De visagiste heeft de afgelopen twee maanden ‘als een gek’ gegeten en daar trekt ze de grens. ‘Waarom geen idee’, deelt Xelly met haar volgers op Instagram. ‘Zakken M&M’s, red velvet taart, koekjes, snoepjes, elke avond en ook niet weinig.' En dat is volgens haar ook terug te zien aan haar huid.

Daarom is het nu afgelopen met al dat lekkers. Al bouwt ze het wel langzaam op. Xelly geniet nog steeds van lekker eten, maar met mate. Dus niet twee pannenkoeken, maar één. Een goed begin, maar Xelly heeft er een hard hoofd in. ‘Ben benieuwd hoe lang ik het volhoud’, deelt ze.

Miniatuurvoorbeeld
Lees meer:

Xelly Cabau proeft alsnog van haar Italiaanse droombruiloft

De afvalrace van het zusje van begon begin dit jaar, toen ze besloot wat overtollige kilo’s kwijt te raken voor haar bruiloft. Helaas kon haar sprookjesbruiloft niet doorgaan vanwege het coronavirus.  De YouTuber liet eind mei weten haar huwelijk officieel te verplaatsen naar volgend jaar.

Het was voor het stel al snel duidelijk dat het feest niet door kon gaan, maar het bruidspaar besloot te wachten met definitief cancelen totdat alle vliegtickets op orde waren. "Veel mensen hadden al een ticket geboekt en wij hebben zelf ook natuurlijk van alles geboekt aan overnachtingen", vertelde Xelly in haar vlog. "Maar we wilden natuurlijk vooral voor de gasten dat ze niet voor niks een ticket hadden geboekt en wel hun geld terug konden krijgen."

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore