Entertainment

Datingshow met Gerard Joling nog niet van de baan

14 juli 2020 16:45 Aangepast: 14 juli 2020 17:09
Gerard Joling Beeld © ANP

Hoewel de zanger en presentator vorige week voor zijn beurt sprak terwijl er nog geen concrete plannen waren gemaakt, betekent dat niet dat het er nooit van gaat komen, vertelt Gerard Joling (60) tegen 'BuzzE'.

"Als het maar mooi en met veel humor is gemaakt en integere televisie is"

"Ik zei vorige week dat ik bezig ben met een Bachelor-achtig programma. Dat heeft de pers gehaald maar het is nog niet zeker. Het was er eigenlijk een beetje uitgeschoten", aldus Geer. De presentator heeft er wel over gesproken met RTL.

Miniatuurvoorbeeld
Lees meer:

Gaat Gerard Joling op zoek naar ware liefde in nieuwe show?

"Ik was iets te voorbarig", concludeert hij. Een afgesloten hoofdstuk is het wat hem betreft nog niet. "Ik sta er open voor. Als het maar mooi en met veel humor is gemaakt en integere televisie is. Dat moet er allemaal inzitten. Maar er moet ook tijd voor zijn, een land worden geregeld en mensen. Ik wacht eerst even af."

Het datingprogramma is sowieso is voor de langere termijn want Gerard is komend najaar al volop op televisie te zien met onder meer The Masked Singer en Joling en de Buitenlanders. "Als mensen mij dan weer een half jaar elke week op tv zien is het wel weer genoeg", lacht hij. "We moeten geen overkill hebben."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Gerard Joling vereerd om te worden vergeleken met Beyoncé

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore