Entertainment

Hoogzwangere Katy Perry headliner op digitale editie Tomorrowland

14 juli 2020 15:34 Aangepast: 14 juli 2020 15:37
Katy Perry Beeld © Getty Images

Katy Perry (35) is de headliner tijdens de digitale editie van Tomorrowland, meldt 'Variety' dinsdag. De zangeres is in verwachting en hoopt deze zomer te bevallen, maar belooft de online festivalgangers wel een lach op hun gezicht tijdens haar optreden eind deze maand.

"Ik ben zo blij dat ik onderdeel ben van deze editie en ik hoop dat mijn set jullie kan laten lachen"

"Ik wilde altijd al deel uitmaken van de pret van Tomorrowland en ik heb de geweldige innovatie, technologie en uitvindingen waar dit festival al jarenlang om draait altijd gevolgd", laat Katy in een verklaring weten. "Ik ben zo blij dat ik onderdeel ben van deze editie en ik hoop dat mijn set jullie kan laten lachen."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Katy Perry wil Kanye West niet in het Witte Huis

Vanwege de coronacrisis kon de fysieke editie van Tomorrowland in het Belgische Boom dit jaar niet doorgaan. Daarom wordt op 25 en 26 juli een online festival georganiseerd met de naam Tomorrowland Around the World. In totaal treden meer dan zestig van 's werelds beste artiesten uit de elektronische dansmuziek op tijdens de digitale editie van het festival, waaronder Martin Garrix, Armin van Buuren en David Guetta.

Miniatuurvoorbeeld
Ook leuk:

'Katy Perry en Taylor Swift zijn verre familie van elkaar'

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore