Entertainment

Nieuwe vriendin van Temptations Zach sneert naar ex Simone

14 juli 2020 15:18
Zach en Noemi 2020 Beeld © Instagram @zachavelo

Nadat heel Nederland getuige was van hoe Simone in 'Temptation Island' bedrogen werd door haar toenmalige vriend Zach, verwacht je dat zijn nieuwe vriendinnetje niet de behoefte heeft zich lelijk over haar voorganger uit te laten. Toch heeft Noemi, de Italiaans-Nederlandse vlam van Zach, die behoefte duidelijk wél.

"Ze is gratis af te halen"

Je zit nét in een nieuwe relatie en bent hartstikke verliefd, wanneer een onbekende aan jou laat weten dat ze de ex van je vriend een stuk leuker vond dan jou. Dat overkwam Noemi onlangs op Instagram. Niet bepaald leuk, maar de schuld voor zo'n hatelijke opmerking ligt natuurlijk niet bij de ex in kwestie. Toch krijgt juist die er in Noemi's reactie van langs. 'Ze is gratis af te halen', schrijft Noemi over Zachs vorige vriendin Simone.

Het ziet ernaar uit dat er achter gesloten deuren iets is gebeurd waardoor Noemi zo fel van leer trekt. Dat blijkt ook uit haar reactie op iemand anders. 'Geen haat, maar realiteit is anders en dat staat niet op beeld.'

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Zach over manipulatie: 'Dit is wat jullie níet zagen op tv'

De vraag is wat de nieuwe vriendin van Zach hier precies mee bedoelt. Voor nu moeten fans van het programma het doen met de volgende verklaring van Zach in Temptation Gossip.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore