Entertainment

Katja Schuurman blikt met foto terug op zwangerschap Sammie

14 juli 2020 14:59
Beeld © Instagram @katjaschuurman

Nog eventjes en Katja Schuurman (45) wordt voor de tweede keer moeder. De presentatrice is zwanger van haar tweede dochter, die ze samen met haar echtgenoot Freek van Noortwijk (31) krijgt. Op Instagram denkt ze terug aan haar eerste zwangerschap van de inmiddels 10-jarige Sammie.

"Nu ik zwanger ben, ben ik nou juist zó trots op die buik!"

Katja staat op knappen en pakt het moment om haar zwangerschap letterlijk vast te leggen. Dat deed ze voor LINDA. met een fotoshoot, waarin haar buik in volle glorie te zien is. Nu wil het toeval dat ze dit precies tien jaar geleden ook al eens deed, maar toen voor haar dochter Sammie. 'Die foto’s koesteren we hier thuis', zegt ze over de oude kiekjes. Op social media zet ze de twee belangrijke foto's naast elkaar. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Katja Schuurman over zwangerschap: 'Het was nu-of-nooit'

Volgens Katja vraagt Sammie regelmatig naar de foto's: 'Daar zat ik in hè, mama?' Dat wilde de presentatrice 'voor mijn kleinste meisje weer. En de foto’s zijn wederom zo te gek geworden!' vindt ze zelf. Het thema van de nieuwste editie van het tijdschrift is body positivity. En body positive is Katja zeker, omdat haar lichaam 'bereid en in staat is me op mijn 45e nog dit geschenk te geven. (...) Nu ik zwanger ben, ben ik nou juist zó trots op die buik! Bij dezen beloof ik dat na de bevalling ook te blijven. Uiterlijk misschien niet 'perfect', maar jeetje, wat een tópbuik ben jij!'

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Stranddagje neemt andere wending voor hoogzwangere Katja

Aan het begin van haar zwangerschap ging Katja op reis voor Beter Laat Dan Nooit. Tijdens het programma liet ze haar twaalf weken-echo maken, waarbij ze een bijzondere gast meenam.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore