Ga naar de inhoud
Entertainment

Olcay Gulsen onthult: 'Ik heb mijn tenen laten inkorten'

Beeld © ANP

Wie mooi wil zijn, moet pijn lijden én naar een voetendokter. Althans, als je Olcay Gulsen (39) moet geloven. De presentatrice vertelde gisteravond bij 'Shownieuws' dat ze haar tenen heeft laten inkorten en de harde knobbels heeft laten verwijderen.

"Het is een heel smerig verhaal"

Olcay is met de voetjes van de vloer gegaan om haar tenen mooi te laten maken. Bij Shownieuws onthulde de presentatrice dat ze een dokter heeft bezocht om haar voeten te laten behandelen. "Ik had twee ontzettende knobbels, dus die heb ik laten verwijderen", verklaart ze tegenover collega's Patty Brard en Dyantha Brooks. Alledrie de dames laten hun voeten zien aan de camera en dan valt nóg iets op. "Ja, ik heb ook mijn tenen laten inkorten. Alles tegelijkertijd." 

Olcay
Lees ook:
Olcay Gulsen schikt om hoofdstuk SuperTrash af te sluiten

Het klinkt als een heftige ingreep, maar volgens Olcay heeft het enkel voordelen. "Ik had best wel wat jij ook hebt, hamertenen", zegt de voormalige Supertrash-ontwerper tegen Dyantha. "Dat je optrekkende bewegingen hebt van je tenen en dat het dan tegen je schoenrand aan schuurt. Ik vond dat pijnlijk en vervelend, dus ik heb daar iets aan laten doen." Bovendien adviseert ze haar collega's het ook te doen. "Dat moet je doen, hoor. Het scheelt heel veel pijn en het ontsteekt ook niet meer. Het is een heel smerig verhaal." Dyantha doet het echter niet, laat ze weten: 'Het is wat het is.'

Olcay
Lees ook:
Olcay Gulsen blij met versoepeling: 'Ik had vakantiegevoel'

Door haar overstap naar Talpa zit Olcay niet alleen achter de desk bij Shownieuws. De presentatrice mocht ook haar eigen programma maken over huiselijk geweld, waar ze zelf mee te maken had toen ze jong was. Ze vertelt in de video hieronder waarom haar leven 'een hel' was in die periode. 

Olcay Gulsen voor altijd getekend: 'Mijn leven was een hel'

02:30

Bekijk hier de aflevering van Shownieuws waarin Olcay vertelt over haar ingreep.