Entertainment

Berget Lewis uit de kleren na 27 kilo te zijn verloren

13 juli 2020 20:36 Aangepast: 13 juli 2020 21:03
Berget Lewis Beeld © ANP

Berget Lewis (48) schittert vanaf deze week in de nieuwste editie van het tijdschrift 'LINDA.' In bikini nog wel, iets wat ze een paar jaar geleden niet had durven dromen. "Een bikini vind ik wel een ding. Ik ben veel meer een badpakken type, dat voelt veiliger", aldus de zangeres.

"Ik maakte mezelf wijs dat een vol lichaam hoorde bij het genre muziek dat ik vertolk"

Lang karakteriseerde Berget zichzelf als 'die mollige soulzangers', zo vertelt ze in het blad. "Ik maakte mezelf wijs dat een vol lichaam hoorde bij het genre muziek dat ik vertolk", aldus de 48-jarige. "Onzin. Gospel en soul zingen kan ook prima met een maatje minder."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Corona was druppel die liefdesemmer Berget Lewis deed overlopen

Twee jaar geleden gooide Berget het roer om en was ze he-le-maal klaar met 'alles maar in haar mond te proppen'. Ze ging bewuster en gezonder eten en verloor zo 27 kilo. Toch denkt ze nog altijd in haar 'oude lichaam'. Berget: "Sta ik in een winkel bij de grote maten, terwijl ik qua broeken makkelijk in maat 42 glijd. Alleen vanboven heb ik nog een 44, vanwege de vriendinnen."

Ondanks haar afvalrace blijft ze op haar hoede voor camera's. "Ik heb al een paar keer meegemaakt dat mensen stiekem foto’s van me nemen als ik op het strand lig. Ik ben heel vredelievend, maar word daar lichtelijk agressief van", legt ze uit. "Vooral als ze die dan plaatsen op Twitter. Hoezo is Berget in badpak interessant?"

Miniatuurvoorbeeld
Lees meer:

Linda de Mol in bikini op cover: 'Buik in en borst vooruit'

Naast Berget gingen onder andere ook Nance Coolen, Sonja Bakker en Linda de Mol herself uit de kleren. Waarom vertellen ze in deze video.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore