Entertainment

Juvat Westendorp ondergaat enorme transformatie

13 juli 2020 15:27
Beeld © ANP

De looks van Juvat Westendorp (31) zijn één van de publiekstrekkers van 'Onze Jongens', maar hij heeft ervoor gekozen het over een andere boeg te gooien. De acteur onthult zijn nieuwe uiterlijk op Instagram.

"Het heeft 16 jaar geduurd, maar het is zover"

De lange haren en het strakke lichaam van Juvat waren voor velen een reden om Onze Jongens te kijken in de bioscoop. De sixpack is er nog altijd, maar de lokken zijn inmiddels een stuk korter. Juvat kreeg van een onverwachte kapper een knipbeurt. 'Bedankt, hè Wibi', schrijft de acteur bij een filmpje op Instagram. In zijn volgende post onthult hij het eindresultaat. 'Het heeft 16 jaar geduurd, maar het is zover.' 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Juvat Westendorp toegevoegd aan cast Casanova's

Juvat vreest zijn 'krachten' te zijn verloren met de knipbeurt, maar kondigt wel aan dat zijn nieuwe coupe een 'nieuwe ik' is. 'Komt trouwens wel goed uit, want vanaf deze week speel ik ook weer een nieuwe rol in een speelfilm', vertelt hij erbij. Over welke film het gaat, 'laat ik nog even in het midden.' Zijn volgers vinden de frisse look wel wat. 'Dit is ook wel leuk', 'Ziet er goed uit' en 'Nog steeds knap' reageren ze massaal. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Juvat Westendorp is weer single

De lange lokken van Juvat nóg eens bewonderen? Bekijk dan de video hieronder waarin zijn collega Jim Bakkum vertelt over de 'pikante' details van de film. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore