Ga naar de inhoud
Entertainment

Patty Brard wordt onzeker van tv-collega: 'Ik noem geen naam'

Beeld © ANP

Samenwerken kan soms lastig zijn. Ook Patty Brard (65) heeft er soms last van, laat ze weten in 'Beau Monde'. De presentatrice kan het met veel van haar collega's goed vinden, maar bij anderen verloopt het allemaal wat minder soepel.

"Dan word ik onzeker en heb je aan mij geen goede"

Na haar avonturen met Gordon, zangcarrière met Luv' en vele andere projecten, kijkt Patty niet op alles even positief terug. De presentatrice heeft met veel van haar tv-collega's de grootste lol, maar zou niet met iedereen een flitsend duo kunnen vormen. "Ik kan goed aarden achter een desk, het hangt ervan af met wie", legt ze uit in Beau Monde. Er zijn er een paar waar ze altijd fijn mee heeft samengewerkt. "Kim-Lian van der Meij, Kees Tol, Viktor Bran zijn fijne collega's." 

Patty
Lees ook:
Patty Brard sneert naar oud-Luv'-collega's: 'Gebrek aan talent'

Het is niet altijd een feestje. "Er zit er ook één tussen, ik noem geen naam, die alles overneemt", verklaart Patty. "Dan word ik onzeker en heb je aan mij geen goede." Over wie het gaat, wil ze dus niet kwijt. Ook niet of het om een SBS- of RTL-collega gaat. Waar Patty haar toekomst doorbrengt, is ook nog niet duidelijk. "Vorig jaar heb ik een 4-jarig contract getekend bij Talpa. Ik acht de kans groot dat het hierna op televisie ophoudt voor mij", vertelt ze. "Al zei Peter van der Vorst laatst: 'Mag ik jou dan alvast van je 68ste tot je 75ste vastleggen?' Heb ik vreselijk om gelachen." 

Patty
Lees ook:
Patty Brard kan eindelijk grote liefde Antoine in armen sluiten

Patty deed al eerder onthullende uitspraken over haar carrière en leven in haar boek Patty. Dat viel niet bij iedereen in goede aarde. In de video hieronder zie je hoe haar Luv'-collega's erop reageerden. 

Luv'-zangeressen reageren op onthullend boek Patty Brard

04:20