Entertainment

Reese Witherspoon zet puberzoon flink voor schut

13 juli 2020 12:06
Beeld © Getty Images

Een hippe moeder hebben kan zo z'n voordelen hebben, zoals het promoten van je eerste single. Deacon Phillippe (16) moet er niets van weten. Zijn moeder Reese Witherspoon (44) wil hem een handje helpen, maar dat wordt haar niet in dank afgenomen.

"Oh god, nee mama!"

Reese's zoon Deacon heeft afgelopen vrijdag zijn allereerste single 'Long Run' uitgebracht. Als beginnende artiest kun je natuurlijk alle hulp en promotie wel gebruiken. De actrice besloot haar platform te gebruiken om haar oogappel wat streams te leveren, maar de manier waarop Reese dat wil doen staat Deacon niet aan. Volgens de Legally Blonde-ster moet er wel gedanst worden en daarom neemt ze de taak op zich om een viral TikTok-dansje te bedenken. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Zoon Reese Witherspoon gaat zijn moeder achterna

Het huilen staat Deacon nader dan het lachen. "Oh god, nee mama!" reageert hij op het voorstel van Reese. De actrice gaat vervolgens eventjes helemaal los op de single van haar zoon. Het dansje lijkt nog niet helemaal uitgewerkt, dus daar zal Reese nog even op moeten oefenen. Of het dus nog viral gaat is de grote vraag, maar Deacon kan in ieder geval rekenen op de steun van zijn moeder.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Reese Witherspoon niet bang te sterven dankzij religie

De BN'er-kinderen kunnen er ook wat van. Zo bracht de zoon van Linda de Mol niet al te lang geleden ook zijn eerste single uit. Hij vertelt erover in de video hieronder. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore