Entertainment

Stranddagje neemt andere wending voor hoogzwangere Katja

13 juli 2020 11:13 Aangepast: 13 juli 2020 11:16
Beeld © ANP

De zwangerschap van Katja Schuurman (45) zit er bijna op, maar juist die laatste periode vindt ze lastig. De actrice deelt op Instagram een inkijkje in de laatste loodjes.

"Het leek alsof iemand mijn tepels eraf probeerde te schroeven"

Katja en Freek hadden een lekker stranddagje gepland, maar zo relaxed was het allemaal niet. 'Zowaar een best fitte dag vandaag', vertelt ze. Maar de 'lekkere hapjes' met haar 'liefje' bleken niet genoeg voor een volkomen kalm uitje. 'Helaas nam de dag toch een andere wending', legt Katja uit. 'Tot het licht uitging. Het leek alsof iemand mijn tepels eraf probeerde te schroeven en mijn rug in een kramp schoot.' Toch was het 'al met al' een 'heerlijk dag'. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Hoogzwangere Katja Schuurman schrijft ode aan haar borsten

Dé tip hiertegen is volgens Katja een 'Zweeds spijkermatje. Dat werkt echt top voor mijn rug', verklaart ze. Het is overigens niet de eerste keer dat de actrice vertelt hoe zwaar de zwangerschap is. Ze stelde Moeder Natuur een vraag: 'Wat is het idee erachter dat je baby zoveel mogelijk liefdevolle, rustige en gebalanceerde emoties van jou in je buik moet ervaren, maar dat je vanaf het moment van conceptie wordt geïnjecteerd met een overdosis aan stofjes die je gestresst, onredelijk, neerslachtig, paniekerig en ontoerekeningsvatbaar maken?'

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Katja Schuurman eerlijk over zwangerschap: 'Pieken en dalen'

Katja is behoorlijk openhartig geweest over haar zwangerschap. De presentatrice was tijdens het eerste trimester nog op reis voor het programma Beter Laat Dan Nooit en nam één van haar maatjes mee naar de twaalf weken echo. Je ziet het in de video hieronder. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore