Entertainment

Sylvie Meis blikt terug op vrijgezellenfeest: 'Het was heel leuk'

13 juli 2020 11:24 Aangepast: 13 juli 2020 19:50
Sylvie Meis viert haar vrijgezellenfeest Beeld © Instagram @sylviemeis

Afgelopen weekend was het dan eindelijk zover: het over de top vrijgezellenweekend van Sylvie Meis. Nu blikt de glamourbabe terug op het feest en vertelt erover tegen een Duitse verslaggever.

"Het was heel leuk"

Sylvie vertelt dat haar weekend top was: "Het was heel leuk." Op de vraag of ze het naar haar zin heeft gehad, antwoordt ze dan ook volmondig: "Ja!" Wanneer ze haar echte jawoord gaat geven, is nog even de vraag. La Meis wil niet verklappen wanneer haar grote dag plaatsvindt. "Ik trouw niet morgen!", zegt ze. De video is te zien bij Shownieuws

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Sylvie, Rafael én Estavana vieren verjaardag (bonus)zoon Damián

Sylvie is natuurlijk niet vies van een sponsordealtje hier of daar. De hashtag #werbung (#advertentie) is misschien wel haar meestgebruikte hashtag. Ook voor haar vrijgezellenweekend had ze een leuke deal op de kop getikt. Samen met een paar vriendinnen verbleef ze in een luxe villa in de buurt van Hamburg. De beelden deelde ze maar al te graag met haar fans.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Sylvie Meis neemt haar eigen liefdesleven op de hak

Sylvies huwelijk met haar nieuwe lief Niclas Castello is het tweede huwelijk voor de diva. Onlangs was het precies vijftien jaar geleden dat ze in het huwelijksbootje stapte met Rafael van der Vaart. Met onderstaande video gaan we even terug in de tijd.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore