Entertainment

Musical Verliefd op Ibiza keert niet meer terug in theaters

12 juli 2020 13:27 Aangepast: 12 juli 2020 13:27
Laura Ponticorvo speelde een rol in de musical Beeld © ANP

De musical Verliefd op Ibiza keert niet meer terug in de theaters. Dat heeft hoofdrolspeler Johnny Kraaijkamp (66) bekendgemaakt op Instagram.

"Helaas Verliefd op Ibiza komt niet terug"

'Helaas Verliefd op Ibiza komt niet terug. Karla dus ook niet, helaas', schrijft Johnny bij een foto uit de musical. Hij speelde hierin afwisselend met Laus Steenbeke de rol van transgender Karla.

De musical, gebaseerd op de gelijknamige film uit 2013, ging in februari in première in het DeLaMar Theater in Amsterdam en reisde daarna een maand door het land. Vanwege de coronacrisis werden daarna alle voorstellingen afgeblazen en was het onduidelijk of de musical nog wel opgevoerd zou worden.

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Johnny Kraaijkamp uren in de make-up voor Verliefd op Ibiza

Producent Rick Engelkes Producties was zondag niet direct bereikbaar voor commentaar.

Diverse andere producenten moesten eerder ook al musicals schrappen. Zo keert Medialane niet terug met Hello Dolly! en werd de Nederlandse versie van de Broadway-hit Waitress gecanceld. De voorstellingen van Stage Entertainment, zoals Tina, Lazarus en Anastasia, zijn op z’n vroegst in het voorjaar van 2021 weer te zien. Ook producent Hans Cornelissen heeft zijn megaproducties Titanic en de Rocky Horror Show naar 2021 verplaatst.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore