Entertainment

Heeft Duncan Laurence wel of niet gebroken met zijn producer?

11 juli 2020 11:56 Aangepast: 11 juli 2020 12:01
Beeld © ANP

Duncan Laurence werkt momenteel niet meer met Wouter Hardy, de producer die mede-verantwoordelijk was voor 'Arcade'. De zanger houdt echter de deur open voor toekomstige samenwerkingen. "Er is helemaal geen breuk. Ik spreek hem gewoon nog", zegt de songfestivalwinnaar in het zomermagazine van de 'Volkskrant'.

Hardy sprak in het najaar in verschillende media wel over een breuk. Hij vond het jammer dat Duncan met andere producers aan de slag ging. "Ik heb altijd met veel mensen tegelijk aan muziek gewerkt, waarom zou ik dat nu niet meer kunnen doen?", aldus Duncan. "Hij had toen hij dat zei in een krant natuurlijk ook gewoon even kunnen bellen: 'Ha, Duncan zullen we weer een liedje maken?' Wat mij betreft is er niets aan de hand."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Duncan Laurence onthult zijn toekomstplannen

In hetzelfde interview geeft Duncan aan inmiddels goed tegen kritiek te kunnen, mede dankzij zijn opleiding aan de muziekacademie. De winst op het songfestival geeft hem daarnaast extra vertrouwen. "Het is wel zo dat soms door mijn hoofd schiet: ik heb dit geflikt. Als ik wat spanning voel voor een tv-optreden of zo, dan denk ik: kom op Dunc, je hebt dit ook voor 200 miljoen mensen gedaan. Maar ik won ook in Tel Aviv omdat ik een soort Olympisch team om mij heen had. Dat vergeet ik niet."

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore