Entertainment

Jada Pinkett Smith: 'Ik had een relatie met August Alsina'

11 juli 2020 11:41 Aangepast: 11 juli 2020 11:52
Jada Pinkett Smith Beeld © ANP

In haar talkshow 'Red Table Talk' op Facebook heeft Jada Pinkett Smith gereageerd op de geruchten dat zij een affaire zou hebben gehad met zanger August Alsina. Jada vertelde, oog in oog met haar echtgenoot Will Smith, dat ze inderdaad met de zanger een relatie had terwijl zij en Will kortstondig uit elkaar waren.

"Ik wilde me goed voelen, want het was heel lang geleden sinds ik me voor het laatst goed had gevoeld"

"We besloten om even een tijdje uit elkaar te gaan. Ik had echt het gevoel dat het klaar was", zegt Will over de situatie waarin zij een jaar of vier geleden verkeerden. "Het was echt klaar", beaamt Jada. In die tijd kreeg Jada contact met zanger August Alsina die zelf ook niet echt lekker in z'n vel zat. Ze besloot hem te helpen en werd naar eigen zeggen na verloop van tijd meer dan vrienden met hem. "Het was een relatie, absoluut", zegt ze. "Ik wilde me goed voelen, want het was heel lang geleden sinds ik me voor het laatst goed had gevoeld."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Jada Pinkett-Smith open over moeilijke tijd in haar leven

Jada wilde wel graag ontkrachten dat Will toestemming zou hebben gegeven voor haar affaire met August. "De enige die hier toestemming voor kon geven was ik zelf."

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore