Entertainment

Foto's: Charly Luske ondergaat haartransplantatie

10 juli 2020 20:59 Aangepast: 10 juli 2020 21:13
Charly Luske Beeld © ANP

Charly Luske (41) is onder het mes gegaan. Niet omdat hij iets gebroken had, maar omdat hij zijn teruglopende haarlijn wilde laten aanpassen. Vrijdag deelde de zanger op Instagram foto's van zijn haartransplantatie.

"Ik deel dit omdat ik niet geheimzinnig wil doen over waarom m’n haar ineens zo kort is"

De foto's gaan gepaard met een lang verhaal over waarom Charly de keuze had gemaakt om de ingreep te ondergaan. 'Ik was altijd bang dat ik net als mijn vader vroeg kalend zou zijn. Dat gebeurde niet. Ook niet na m’n 20e en ook niet toen ik 30 werd. Maar er was wel iets dat me m’n hele leven al stoorde: mijn hoge voorhoofd. Uiteraard door de enorme hoeveelheid hersenen, die ik meedraag, maar toch, mooi vond ik het niet...', schrijft hij met een knipoog.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Haperend navigatiesysteem bezorgt Charly Luske fikse boete

'Een rare trots' en 'een soort eergevoel dat ik minder vent ben als ik door een ingreep iets aan m’n uiterlijk verander' zaten Charly in eerste instantie nog in de weg om iets aan zijn haarlijn te laten doen. Toch heeft hij de moed gevonden om iets aan dat 'hardnekkige gevoel' te doen. Een goede beslissing, zo zegt hij zelf.

'Ik ben zo blij dat ik het heb gedaan! (...) ik deel dit omdat ik niet geheimzinnig wil doen over waarom m’n haar ineens zo kort is. Ik had een probleem en ik heb het gefixt.' De zanger laat daarnaast vol zelfspot weten dat hij ook nog aan zijn persoonlijkheid werkt, 'maar dat duurt iets langer, dus nog even geduld aub...'

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Charly Luske laat weten opgelicht te zijn

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore