Entertainment

Laatste bewegende beelden van Naya Rivera vrijgegeven

10 juli 2020 09:30
Naya Rivera in 2017 Beeld © ANP

De afgelopen dagen domineert de vermissing van Naya Rivera (33) de nieuwskoppen. Eerder deze week ging ze met haar 4-jarige zoon Josey in een bootje Lake Piru op om vervolgens niet meer terug te keren. Hoewel Amerika massaal op zoek is naar de actrice, wordt er van het ergste uitgegaan. Inmiddels zijn de laatste bewegende beelden die van Naya te vinden zijn, vrijgegeven.

"Als het lichaam verstrikt raakt in iets onder water, komt het misschien nooit naar boven"

Terwijl de zoektocht naar Naya onverminderd doorgaat, zijn ondertussen de laatste bewegende beelden van haar en haar zoontje vrijgegeven. Op die beelden zie je hoe de actrice de auto parkeert bij de dok van het meer, waarna ze samen in een bootje stappen en uiteindelijk wegvaren. Je kunt de beelden hieronder bekijken.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Amerikaanse autoriteiten denken dat Naya Rivera is overleden

Naya is woensdagavond als vermist opgegeven toen de bootverhuurders haar zoontje Josey alleen en slapend op de boot ontdekten, nadat de boot niet op tijd ingeleverd was. Josey verkeert in goede gezondheid en is sindsdien bij zijn vader Ryan Dorsey (36). Hulpverleners weten niet of het gaat lukken om Naya's lichaam te vinden. "Als het lichaam verstrikt raakt in iets onder water, komt het misschien nooit naar boven."

Vooralsnog zijn er geen aanwijzingen dat Naya uit het water is gekomen, waardoor het steeds aannemelijker wordt dat de actrice is verdronken. Vanwege de moeilijke omstandigheden op het meer is het vooralsnog niet gelukt om haar te vinden.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore