Entertainment

Verfilming roman Daphne Deckers bijna in de bioscoop

09 juli 2020 17:39
Daphne Deckers Beeld © ANP

We hoeven niet lang meer te wachten, want de verfilming van Daphne Deckers' roman 'Alles is zoals het zou moeten zijn' is over een paar weekjes al in de bioscoop te zien. En daarom laat Daphne vandaag trots de cast zien op haar Instagram.

"Ik heb er zo'n zin in"

'Op de persdag voor Alles is zoals het zou moeten zijn met de acteurs Jan Kooijman, Barbara Sloesen en Jelle Jan de Jong. Ik heb er zo'n zin in! De Ladies Nights zijn op 3, 4 en 5 augustus, en op 6 augustus draait-ie overal!' laat Daphne blij weten onder het kiekje. 

En niet alleen zij heeft veel zin in de film, ook haar volgers. 'Het boek is zóóóóóóó leuk!!', 'Yeah yeah yeah' en 'Zo leuk voor je! Zin in de première!' zo wordt er onder meer geschreven.

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Verfilming romandebuut Daphne Deckers veel eerder te zien

In de film spelen Barbara Sloesen en Jan Kooijman de hoofdrollen. Het verhaal gaat over Iris (Barbara Sloesen), die na haar bevalling verlaten wordt door haar jeugdliefde. Terwijl ze zwelgt in zelfmedelijden staat ineens hondenuitlater Douwe (Jan Kooijman) voor haar neus. Een man ver beneden haar stand, maar toch wel erg charmant. Samen met haar beste vriendinnen krabbelt ze weer uit haar put. Ook Holly Mae Brood, Jelle de Jong en Victoria Koblenko spelen mee.

"Een grote feelgoodfilm ontbreekt volledig in de programmering deze zomer", vindt Dutch FilmWorks CEO Willem Pruijssers. "Aangezien Alles is zoals het zou moeten zijn al helemaal klaar is, kunnen we inspelen op de ontstane situatie en hopen wij met deze film een bijdrage te leveren aan een breder aanbod en zo ook de vrouwelijke doelgroep te bedienen met nieuwe content."

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Daphne Deckers stopt veel liefde in jubileum cadeau voor Richard

Daphne Deckers heeft inmiddels meer dan 20 boeken gepubliceerd, waaronder kinderboeken, romans, opvoedboeken en columnbundels, en ruim 1,3 miljoen exemplaren verkocht. Alles Is Zoals Het Zou Moeten Zijn is het eerste boek van Daphne dat wordt verfilmd.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore