Entertainment

Stemmen maar: wie wordt de man van Gaby in De Bachelorette?

11 juli 2020 11:40 Aangepast: 11 juli 2020 14:21
Gaby Blaaser in De Bachelorette Beeld © Jean-Pierre Fourie/RTL

Gaby Blaasers zoektocht naar de ware liefde houdt bijna heel Nederland in zijn greep. Ondertussen zijn er nog maar vier mannen over in 'De Bachelorette'. Daarom vragen wij ons af: wie past er volgens jou het beste bij de babe?

Joey

De vonken tussen Gaby en Joey spatten van het scherm af. Dat de twee een klik hebben, is overduidelijk. Er is zelfs al twee keer gezoend. Maar passen ze wel echt bij elkaar? Is Joey toch niet te jong? En dan is er ook nog de afstand tussen Amsterdam en Limburg...

Joey uit De Bachelorette Joey uit De Bachelorette

Jethro

Ook tussen Jethro en Gaby bloeit de liefde langzaam op - niet gek dat Jethro al een paar bijzondere dates heeft gehad met de felbegeerde dame. Toch liep zijn laatste date met de bachelorette uit op een drama. Hij speelde aan Gaby door dat Jordy had verteld over hun zoen, maar daar was Gaby not amused over. De dj kreeg wel een rode roos van Gaby. Is ze nog steeds helemaal into hem of is hij met hakken over de sloot? Een ding heeft hij wel mee: Gaby's ouders zijn fan van hem.

Jethro in De Bachelorette Jethro in De Bachelorette

Jordy

De Amsterdamse Jordy leek de prins op het witte paard voor Gaby. De twee kunnen het uitstekend met elkaar vinden en hebben allebei dezelfde voorliefde voor popcorn met M&M's. Als dat niet meant to be is... Hun romantische date leek helemaal perfect, maar leidde uiteindelijk tot drama in de groep. Was er nou gekust of gezoend? En had Jordy opgeschept tegenover de mannen? Toen Gaby hem confronteerde tijdens de cocktailparty bleef hij opvallend stil. Het is de vraag of Jordy zelfs wel een roos krijgt...

Jordy uit De Bachelorette Jordy uit De Bachelorette

Niek

Autodealer Niek is net een diesel; het duurde even voordat hij lekker op gang kwam. Maar nu zou hij zomaar de race kunnen winnen. Hij is de oudste van de groep en heeft zijn leven aardig op de rit, precies wat Gaby zoekt in een man. Niek ziet Gaby als een echte prinses en zal haar zeker in de watten leggen. Daar is het armbandje dat hij haar gaf tijdens zijn date het bewijs van.

De Bachelorette zie je elke woensdag bij Videoland.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore