Entertainment

Lauren Verster eerlijk over ouderschap: elke ochtend stress

09 juli 2020 16:28
Lauren Verster Beeld © ANP

Begin dit jaar is Lauren Verster (40) voor de tweede keer moeder geworden. Nu het gezinnetje compleet is met dochtertje Meggy en Leentje, lijkt alles perfect. Maar dat kan natuurlijk niet altijd zo zijn en dat laat de presentatrice zien op haar Instagram-pagina.

'Ik heb diep respect voor alle ouders die hun kids elke dag om 8.30 op school krijgen! WTF! Hoe doe je dat?!?' schrijft ze in hoofdletters bij haar post. Vergezeld van een aantal hashtags als #kandatnieteenuurtjelater, #ochtendstress en #zelfnoginjoggingbroek. Hiermee laat ze zien dat ook zij het niet altijd makkelijk heeft en zeker niet in de ochtend.

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

It's a girl: Lauren Verster onthult geslacht tweede baby

Het komt haar volgers heel bekend voor: 'Zo fijn om te lezen dat iedereen dat heeft.....behalve die ene dame dan. Iedere ochtend weer een uitdaging', 'Ik vind het nog steeds vreselijk stressen elke morgen! We leven uit naar elke vakantie' en 'Niet te doen', zo luiden enkele reacties.

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Lauren Verster bevallen van tweede dochter

De presentatrice en haar vriend Jasper Diepeveen (37) hebben twee dochters. Meggy werd in januari van dit jaar geboren en Leentje begin 2018.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore