Ga naar de inhoud
Entertainment

Bizzey in bed net zo vunzig als in muziek: 'Ik lik alles'

Bizzey Beeld © ANP

Rapper Bizzey (35) overmeesterde de afgelopen jaren de hitlijsten met uitdagende teksten als 'trek je jurkje maar naar boven en doe de rest naar beneden’ en ‘dus schuurt ze mij en ze schuurt papier’. Allemaal autobiografisch, blijkt nu uit een interview met de artiest in 'Viva'.

"Ik tjap alles. Ik lik alles"

Tatum Dagelet (45) duikt voor het weekblad het bed in met de succesvolle rapper, die ook wel 'de koning van de vunzigheid' wordt genoemd. En hij doet zijn naam eer aan: Bizzey rapt er niet alleen over, maar is in bed daadwerkelijk zo vunzig. "Ja, tuurlijk. Dat is wel autobiografisch: wat ik bedenk, voer ik ook uit", is zijn reactie. "Ik tjap alles. Ik lik alles."

Bizzey
Lees ook:
Bizzey komt met bijzonder optreden tijdens dinertje

Het blijft niet alleen bij schunnige teksten, zijn videoclips zitten bovendien vaak vol met schaars geklede dames. Toch is zijn vrouw Renee niet snel jaloers. Hierover vertelt Bizzey: "Het is gewoon zakelijk, toch? Ik heb veel clips met liefdesscènes en meisjes erin, dus daar is ze ook wel aan gewend. Kijk, we zijn heel open naar elkaar en kunnen gerust in elkaars Insta zitten. Als ik daar vol in de sjans zou gaan, zou ze het niet leuk vinden."

Bizzey
Lees ook:
Bizzey had lang moeite met breuk Famke Louise

Bizzey vierde de afgelopen jaren succes naar succes, maar werd in 2019 opgeschrikt toen hij in het ziekenhuis belandde met hartproblemen. In deze video vertelt hij over zijn gezondheid.

Rapper Bizzey doet het voorlopig nog rustig aan

00:16
Bron: RTL Boulevard/Viva
Meer over