Entertainment

Verlaat Jette 'Laura' van der Meij GTST na 30 jaar-jubileum?

12 juli 2020 12:26
Jette van der Meij en Wilbert Gieske in GTST Beeld © EndemolShine / GTST

Voor Jette van der Meij (65) is 1 oktober 2020 een bijzondere dag. De actrice zit dan namelijk 30 jaar in 'Goede Tijden, Slechte Tijden'. Is haar jubileum een goed moment om weg te gaan? Jette zelf geeft het antwoord in een nieuwe aflevering van 'Goede Tijden, Zomer Tijden'.

"Die dag nemen ze mij niet af"

In 1990 werd Goede Tijden, Slechte Tijden voor het eerst uitgezonden en Jette was erbij. "We gingen er met z'n allen gewoon in en iedereen was opgewonden dat we begonnen met een nieuwe serie", weet ze zich nog te herinneren.

Ondertussen zijn we drie decennia later en heeft Jette als Laura Selmhorst al heel wat bijzondere verhaallijnen mogen spelen. Eén in het bijzonder is haar altijd bijgebleven: de reis met haar man Robert Alberts (gespeeld door Wilbert Gieske) naar Venezuela om hun zoon Arnie te zoeken. "Dat was één van de mooiste reizen van mijn leven", verzucht ze. Of ze er de aankomende 30 jaar ook weer bij is, vertelt ze in de video.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Maakt tweelingzus Bowien Galema haar entree in GTST?

Goede Tijden, Zomer Tijden zal gedurende de zomerstop de fans blijven verrassen door terug te blikken op memorabele momenten én vooruit te kijken naar het nieuwe seizoen. Het programma is iedere vrijdag te zien op RTLBoulevard.nl en bij RTL XL en elke zaterdag te zien bij Videoland.

Miniatuurvoorbeeld
Ook leuk:

Eerste beelden van nieuw seizoen GTST vrijgegeven

In de volgende uitzending van Goede Tijden, Zomer Tijden is niemand minder dan Brûni Heinke te gast om te praten over 30 jaar GTST.

Alles van Goede Tijden, Zomer Tijden kun je hier zien.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore