Entertainment

'Johnny Depp liet hondje Amber Heard uit raam bungelen'

09 juli 2020 03:45 Aangepast: 09 juli 2020 09:28
Johnny Depp Beeld © ANP

In de veelbesproken rechtszaak tussen Johnny Depp en de Britse tabloid 'The Sun' wordt de acteur ervan beschuldigd het hondje van zijn ex Amber Heard 'voor de grap' uit een autoraam heeft laten bungelen. Ook zou hij gezegd hebben het dier in de magnetron te willen stoppen. Dit meldt 'Page Six'.

"Het is een afschuwelijk verhaal, maar het klopt van geen kant"

Het voorval zou in 2013 plaatsgevonden hebben, toen Johnny onder invloed van cocaïne en whiskey Ambers Yorkshire terrier Pistol mishandeld zou hebben. Iets wat volgens hem nooit gebeurd is. "Het is een afschuwelijk verhaal, maar het klopt van geen kant."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Johnny Depp ontkent nog altijd Amber Heard te hebben geslagen

Sasha Wass, de advocaat van The Sun, vroeg Johnny vervolgens of hij dit grappig vond. "Nee mevrouw, ik denk dat het uit het raam hangen van een dier allesbehalve grappig is. Zeker omdat zo'n klein beestje zichzelf niet kan verdedigen."

Volgens Sasha zou de viervoeter ook hasj gegeten hebben, nadat Johnny deze geestverruimende middelen had laten rondslingeren. Dat gaf de acteur wel toe: "Het hondje vond een beetje hasj en ik was net te laat om het uit zijn bek te grijpen."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Johnny Depp gaf dochter op 13e eerste joint

De zaak tussen Johnny en The Sun gaat over een artikel van de tabloid uit 2018 waarin de acteur 'een vrouwenmishandelaar' wordt genoemd. Volgens hem is dat niet waar en kan de krant het niet hardmaken; daarom eist hij een schadevergoeding.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore