Entertainment

Boy van De Bachelorette: 'Blij dat ik geen roos heb gekregen!'

08 juli 2020 21:20
Beeld © Jean-Pierre Fourie

Wie hoopt dat Boy er met Gaby Blaaser (34) vandoor gaat, komt bedrogen uit. In aflevering 9 van 'De Bachelorette' mag hij samen met Kasper voor de verandering géén rode roos in ontvangst nemen. Maar rouwig is hij er niet om, zo laat 'ie weten op Instagram.

"De kant waar het nu opgaat, past niet bij mij als persoon"

Met gemende gevoelens kijkt Boy terug op de aflevering. 'Over één ding ben ik meer dan zeker: ik ben blij dat ik geen roos heb gekregen', schrijft hij. 'De kant waar het nu opgaat, past niet bij mij als persoon. Ik denk dat ik te veel serieuze dingen in mijn leven heb meegemaakt om hierin mee te gaan.' Daarmee lijkt hij te doelen op de commotie rondom de zoen van Jordy en Gaby. 'Dat was ook wel af te lezen aan mijn gezicht.'

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Gaby Blaaser compleet ontdaan door bedrog in De Bachelorette

Gaby was namelijk even van de wijs gebracht toen Jethro vertelde hoe Jordy uit de doeken deed over de zoen met haar. Jethro blijft erbij dat Jordy doet lijken alsof er flink gezoend is, terwijl dit volgens Gaby helemaal niet aan de orde is. Na het bedrog dat ze eerder meemaakte in de liefde, leek ze even het vertrouwen in haar mannen verloren. Met een heftige confrontatie als gevolg. Dat is te zien in onderstaande video. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore