Entertainment

Kees Tol deelt indrukwekkende transformatiebeelden

08 juli 2020 17:25
Kees tol 2019 Beeld © ANP

De nieuwste Instagram foto's van Kees Tol (38) dwingen respect af bij zijn ruim 100.000 volgers. De Volendammer deel twee - hetzij niet al te scherpe - foto's waarop toch duidelijk te zien is dat hij tegenwoordig wat strakker in zijn vel zit dan voorheen.

"Nooit heeft iemand mij gewaarschuwd"

Zo te zien heeft de presentator de afgelopen jaren het roer omgegooid. Door waarschijnlijk gezonder te leven en de nodige beweging te krijgen, is het Kees gelukt om tegenwoordig met wat minder kilo's op zijn draaidagen te komen. 'Zoek de 1537 verschillen', schrijft hij bij de zogenaamde transformatiefoto's. 'Nooit heeft iemand mij gewaarschuwd. (Ben) nog boos erover.'

'Supergoed gedaan, respect!', schrijven verschillende volgers onder het bericht van Kees. 'De beste versie van jezelf creëer je door de jaren heen. En niet zonder prijs. Maar hou van allemaal! Eens een topper, altijd een topper', deelt iemand anders. 'Puppyvet is charming!'

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Eenzaamheid valt Kees Tol erg zwaar

Kees stelde onlangs dat hij het vreselijk vond om alleen thuis te zitten in coronatijd. "Soms ben ik jaloers op mensen met kinderen en een partner thuis", zei de vrijgezelle Volendammer. Omdat de opnames voor VT Wonen zijn opgeschort en hij zijn vader niet mag bezoeken, omdat die hartpatiënt is, heeft hij ook weinig omhanden. Maar van de gevreesde coronakilo's lijkt Kees dus geen last te hebben. "Ik vertik het om elke dag een glas wijn in te schenken, want dat is ook niet goed."

Even verderop in Volendam boeken meer bekenden resultaat. Het programma Homeward Bound dat Kees samen met zijn vrienden Nick en Simon maakte, was een groot succes. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore