Entertainment

Johnny Depp gaf dochter op 13e eerste joint

08 juli 2020 16:06 Aangepast: 08 juli 2020 20:21
Beeld © Getty Images

Hoe je je kinderen opvoedt, is per persoon heel verschillend. Johnny Depp (57) vond dat zijn dochter Lily-Rose Depp (21) op haar 13e wel toe was aan een jointje en noemt dat 'verantwoordelijk ouderschap'. Dat vertelde de acteur tijdens de eerste zitting van zijn lasterzaak tegen 'The Sun'.

"Het gaat om de veiligheid"

Tijdens de eerste dag van de smaadzaak kwam er al veel naar boven over Johnny. Eén van de onderwerpen was zijn drugsgebruik, waarbij hij vertelde dat hij 'heel veel marihuana rookte' tijdens zijn relatie met Amber Heard. De Pirates of the Caribbean-acteur gaf aan dat het hem hielp met zijn 'angsten, nachtrust, kalmte'. "Het werkt niet voor iedereen, maar wel bij mij", vertelde Johnny. Vervolgens werd gevraagd of hij daarom zijn dochter aanmoedigde om het ook te gebruiken. "Ik heb haar nooit aangemoedigd", verklaarde hij. 

Hier een greep uit de selectie ranzige details die vandaag aan het licht kwamen. (Tekst gaat verder onder de video)

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Rechtszaak Johnny Depp tegen Britse tabloid begonnen

Hierbij werd verwezen naar een mailwisseling tussen Johnny en Lily-Rose. In de mail vroeg hij 'hoe de ervaring was' van zijn dochter. "Ik hou ervan", liet ze weten in haar reactie. "Goed zo. Ik ben blij voor je, engel", schreef hij terug. Lily-Rose was toen 13 jaar oud en Johnny vond het verantwoordelijk om haar te laten experimenteren, omdat tieners op die leeftijd 'drank, cocaïne, ecstasy en marihuana' uitproberen. Hij wilde niet dat haar 'eerste ervaring met drugs met vreemden' was. "Het gaat om de veiligheid", verklaarde hij. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

'Amber Heard mag aanwezig zijn bij rechtszaak Johnny Depp'

"Ik wilde dat ze me vertrouwde", aldus Johnny. Hij gaf zijn dochter zijn eigen marihuana, omdat hij zeker wist dat het goed spul was. "Als je dat verkeerd vindt, waardeer ik dat", vertelde hij erbij. "Maar ik voedde een dochter op en ik vind dat ik me verantwoordelijk opstelde." Johnny's reputatie kreeg een flinke dreun toen zijn ex-vrouw Amber hem beschuldigde van mishandeling. In de video hieronder zie je de rise en fall van de geprezen en bekritiseerde acteur.   

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore