Entertainment

Zien we deze Love Island-deelneemster weer terug in de villa?

08 juli 2020 15:28
Beeld © RTL / Love Island

Voormalig 'Love Island'-tortelduifjes Matthy en Kelly werden eerder al gevraagd voor 'Temptation Island VIPS' en nu onthult de Brabantse schone dat ze wéér gevraagd is voor een realityshow. "Zoals ik er nu in sta zou ik niet gaan", hint Kelly.

"Ik sluit niet uit dat we ooit nog samenkomen"

In een video van YouTuber Dephlin Jacobs legt ze uit dat het gaat om het nieuwe seizoen van Love Island. "Volgens mij wist diegene die dat vroeg niet dat ik er al had ingezeten, want ik heb gehoord dat je niet twee keer mee mocht doen", biecht ze stiekem op. Volgens Kelly was er namelijk iemand uit haar seizoen die zich ook weer had aangemeld voor het Nederlandse seizoen voor Videoland, maar niet werd toegelaten. 

Of het nu mag of niet; Kelly is niet van plan haar koffers te pakken en naar Gran Canaria te vertrekken. De Love Island-babe heeft namelijk een nieuwe vlam. Hoewel ze nog niet wil verklappen om wie het gaat laat ze wel doorschemeren dat we hem allemaal kennen van... Love Island. "We hebben het gewoon leuk samen", vertelt een verliefde Kelly dan ook.

Miniatuurvoorbeeld
Lees meer:

Het nieuwe seizoen van Love Island start op déze datum

Ondanks haar nieuwe liefdesgeluk, blijft Kelly altijd gevoelens houden voor Matthy. Alleen is het volgens haar onmogelijk om weer samen te komen. "Ik heb onhandige dingen gedaan", legt ze uit. "Ik heb bijvoorbeeld zijn moeder om drie uur ’s nachts geappt dat het over was. Toen had hij zoiets van: we kunnen niet meer terug (...) we vinden elkaar gewoon nog heel erg leuk en houden nog van elkaar. Ik sluit niet uit dat we ooit nog samenkomen."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Love Island-babe in de race voor de titel Miss Nederland

In de video wordt ook haar 'ruzie' met Islander Melany besproken. Waarom de situatie zo volledig uit de hand is gelopen tussen hen is voor Kelly nog altijd een raadsel. "Ik heb haar twee keer ontmoet op het werk en kon goed met haar overweg. Maar ben je dan vriendinnen?" vraagt ze zich hardop af. Kelly zag haar meer als een collega en ging daarom achter Matthy aan. Maar eenmaal terug in Nederland kreeg ze gemene berichtjes van Melany, die ook het zusje van Matthy tegen haar had opgezet. Zelfs de ex van Kelly werd door Melany erin betrokken om 'wraak te nemen'.

Kelly: "Hier heeft gewoon emotie bij gezeten, miscommunicatie, dingen zijn verkeerd geïnterpreteerd en daarom zijn dingen gewoon een beetje uit de hand gelopen (...) no hard feelings richting Melany. Er zijn dingen gebeurd waar ik niet heel blij mee ben, ik heb dingen gedaan waar zij niet heel blij mee is."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Love Island-reünie lijkt te komen, maar van Floor hoeft 't niet

In Love Island is soms niets wat het lijkt. Koppels worden naar huis gestuurd, sommige Islanders komen weer terug en dan is er ook nog de nodige hoeveelheid drama. Dit zijn de vijf beste momenten uit Love Island.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore